Zoeken
20191309-Politie-2020DORDRECHT – De politie zoekt getuigen van een aanrijding die op zaterdagmiddag 5 september op de Lange Geldersekade plaatsvond. Een 41-jarige automobilist uit Dordrecht reed daar op twee mannen in en ging er vervolgens vandoor.

 

 

 

 

Drie mannen in een grijze Citroën Picasso reden rond 16.10 uur op de Lange Geldersekade toen een tegenligger in een groene Kia hen tegemoet kwam. Het is lastig om elkaar daar te passeren en er ontstond een woordenwisseling tussen beide bestuurders. De Dordtenaar reed vervolgens op de andere, inmiddels, uitgestapte automobilist in. Toen een tweede man uit de Citroën stapte, werd hij ook door de Kia geraakt. Beide mannen raakten lichtgewond. De bestuurder van de Kia werd korte tijd later aangehouden. De politie heeft al getuigen gesproken, maar komt graag in contact met meer mensen die het incident hebben gezien. Ook foto’s en video’s zijn welkom. Contact opnemen met de politie kan via het telefoonnummer 0900-8844.