Zoeken
fotoDORDRECHT – Voor het zesde jaar organiseert het Dordrechts Museum het jongerenprogramma Take pART! De jongeren volgen een jaar lang een programma, waarin ze op zoek gaan naar hun eigen talent. ( Foto: Studio Letterie)

 

 

 

en daarbij worden begeleid door ervaren (museum)profs. Voor het nieuwe jaar is het museum op zoek naar jongeren tussen van 15 t/m 20 jaar. Onder begeleiding van verschillende vak-experts werken de jongeren samen om hun eigen talenten optimaal te benutten. Ze maken tijdens dit traject niet alleen hun leeftijdsgenoten enthousiast voor kunst en cultuur, maar helpen ook de vaste bezoeker en het personeel om hun blik te verruimen.

Aanmelden voor Take pART 2020-2021
Ook komend schooljaar zijn we weer op zoek naar nieuwe Take pARTners. Om te solliciteren voor de nieuwe lichting kun je je aanmelden door een motivatie te sturen naar takepart@dordrecht.nl. De deadline voor aanmelden is 1 oktober 2020. Je wordt als Take pARTner gezien als serieuze partner van het museum en je krijgt dan ook een kleine vergoeding voor je werkzaamheden. Daarvoor wordt er wel inzet, toewijding en een jaar lang serieuze deelname verwacht!

Kijk op de website voor alle informatie over Take pART: www.take-part.nl