Zoeken


preventie & herstelondersteuning

Middenzone-GZP-2DORDRECHT – De gemeente Dordrecht heeft de ontwikkeling van de Middenzone Gezondheidspark na een selectieprocedure definitief gegund aan Ballast Nedam Development. ( Foto’s: Ballast Nedam) .

 

 

De beoordelingscommissie koos op basis van prijs en kwaliteit gekozen voor het plan van Ballast Nedam Development. Een uniek hoogstedelijk woongebied in landschappelijk groene omgeving naar een ontwerp van Rijnboutt. 

 

De Middenzone is het gebied gelegen tussen het Albert Schweitzerziekenhuis en de Sportboulevard. Bij het winnende plan is ingezet op een ontwikkeling waarin preventieve gezondheidszorg centraal staat. De nabijheid van het ziekenhuis en de sportfaciliteiten vormt een natuurlijke aanleiding en sterkt de visie om een gebied te realiseren waarbij gezond leven de rode draad vormt.

Kijk voor meer informatie op www.dordrecht.nl.