De heer Sörensen Koninklijke onderscheiding DordrechtDORDRECHT – Geen groepsfoto’s van verraste mensen met Koninklijke Onderscheidingen dit jaar. In de meeste gemeentes maakte de burgemeester een belrondje langs de gedecoreerden.

 

 

 

De Dordtse burgemeester Kolff mocht elf Dordtenaren telefonisch vertellen dat ze een lintje krijgen. Op een nog nader te bepalen moment speldt de burgemeester de onderscheidingen in het echt bij de gedecoreerden op. Dit wordt een landelijk, feestelijk moment. 

 

Wouter Kolff belde vanmorgen acht nieuwe Leden in de Orde van Oranje-Nassau, twee Ridders en één Officier. Tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau zijn benoemd de heer R.J. Brouwer, de heer C.A. de Keijzer, mevrouw L.E. van Maaren-Boulogne, de heer J. Naaktgeboren, mevrouw C. Römer-Hurkmans, mevrouw M.H.W.J. Rovers-Snelders, de heer A.C. Sörensen (Hoofdfoto) en de heer T.D. Vis. De heer A.J. te Raa en de heer W.M. van Wijk zijn benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau en mevrouw M.C.P. Slieker-ten Hove tot Officier.

De burgemeester sprak de Dordtse gedecoreerden vanuit een leeg Kunstmin toe: