Zoeken


preventie & herstelondersteuning

crisisorganisatie Veiligheidsregio Zuid-Holland ZuidDORDRECHT – Zorg goed voor jezelf, zie om naar anderen, houd je aan de maatregelen en draag deze ook uit. Het is een boodschap die de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid (VRZHZ) graag meegeeft.

 

 

 

“Er wordt bij ons intensief samengewerkt om het coronavirus te bestrijden, maar hier hebben we ook alle inwoners bij nodig”, benadrukt Eddy van Well van de VRZHZ. Niet eerder was de organisatie zo zichtbaar. “De meeste mensen kennen ons van de brandweer, maar weten niet wat we verder allemaal doen.” Taken op het gebied van brandweerzorg dus, maar ook crisis- en rampenbestrijding en geneeskundige hulpverlening. “Dit is, ook voor ons, een bijzondere situatie. We zijn hard aan de slag met het coronavirus, maar moeten ook de continuïteit van de organisatie waarborgen.” Gerben van den Boom van de Brandweer Zuid-Holland Zuid: “Als mensen 112 bellen moeten ze op ons kunnen blijven rekenen.”

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/veiligheidsregio-bij-bestrijding-van-virus-zijn-alle-inwoners-nodig/