Zoeken
Stadhuis-DordrechtDORDRECHT – De gemeente Dordrecht geeft ondernemers uitstel voor de betaling van gemeentebelastingen. Met deze maatregel hoopt de gemeente, als aanvulling op landelijke maatregelen,Dordtse ondernemers enige verlichting te geven in hun liquiditeitspositie

 

 

De maatregelen als gevolg van de coronauitbraak in Nederland volgen elkaar op dit moment in hoog tempo op. Dit heeft impact op het openbare leven en heeft ook grote gevolgen voor ondernemers. Om de impact zoveel mogelijk te verzachten wil de gemeente in ieder geval informatie voor ondernemers actueel houden en centraal beschikbaar stellen via www.dordrecht.nl/ondernemers. Daarnaast proberen medewerkers van de gemeente ondernemers te helpen bij de beantwoording van hun vragen en de doorverwijzing naar verschillende landelijke instanties en beschikbare regelingen. 

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/ondernemers-mogen-gemeentebelastingen-later-betalen/