12-03-2020

Eerste supermarktsafari Jumbo Sterrenburg  in DordrechtDORDRECHT – Lekker zo’n energiedrankje, maar wat doet het met je lijf als je twee blikjes drinkt met ieder meer dan tien klontjes suiker erin.

 

 

 

Op deze en andere vragen gaf een diëtiste dinsdag antwoord in de Jumbo in Winkelcentrum Sterrenburg. Daar vond de eerste zogenaamde ‘supermarktsafari’ van Dordrecht plaats.

Gezond eten begint bij gezond inkopen doen. Om klanten hierbij te helpen, gaan Jumbo Sterrenburg en het programma Doe ff Gezond samenwerken. Het resulteerde dinsdag in de eerste supermarktsafari. Klanten konden met een diëtist op verkenning in de supermarkt en kregen hulp bij voedingsvragen en het maken van een gezonde(re) keuze. Met de supermarktsafari door een diëtist én trainingen voor de medewerkers gaan de Jumbo en Doe ff Gezond een lange-termijnsamenwerking aan. Jeroen Lemkes, bedrijfsleider Jumbo Sterrenburg: “We willen onze klanten kennis en vaardigheden bijbrengen over eten, en er zo voor zorgen dat hun kinderen gezondere voeding krijgen.”

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/op-supermarktsafari/