Lil Kleine Dancetour DordrechtDORDRECHT – Josylvio, Bram Krikke ft. Stefan & Sean, Tony Junior, STUK, La Fuente, Outsiders, ChildsPlay, Diaz & Bruno en Wessel S staan op Dancetour Dordrecht 2020.Op Koningsdag vindt Dancetour traditiegetrouw plaats op de Spuiboulevard. 

 

 

 

 

Het is dit jaar de twintigste editie van Dancetour in Dordrecht. Qua muziek gaat Dancetour door in de lijn van vorig jaar: een mix van alle populaire stijlen: van urban eclectisch tot progressive en freestyle. De line-ups van de andere steden worden later bekendgemaakt. Dancetour is en blijft gratis toegankelijk.

Josylvio won afgelopen jaar een Edison Popprijs voor beste hiphop-act. Bram Krikke is vooral bekend van zijn YouTube-kanaal. Daarnaast won hij twee jaar op rij de Zilveren RadioSter. Naar Dancetour Dordrecht neemt hij Stefan & Sean mee, de jongens met wie hij de feestnummers ‘Potentie’ en ‘Frikandel Speciaal’ maakte. Tony Junior, onder andere bekend van zijn deelname aan Expeditie Robinson in 2018, maakte tijdens zijn carrière nummers met onder andere Tiësto, Steve Aoki en Mr. Polska.

Bron : Dordt Centraal