Zoeken


preventie & herstelondersteuning

Nieuwe locatie voor BP TankstationDORDRECHT – Een week later dan aanvankelijk gepland starten maandag 2 maart de werkzaamheden aan de Laan der Verenigde Naties. Ze zijn onderdeel van het project Dordtse Mijl, waarbij deze ‘stadsentree’ een metamorfose krijgt.

 

 

 

De Laan der VN wordt vanaf de kruising met de Mijlweg tot net voor de kruising met de Ampèrestraat-Handelskade opnieuw ingericht en geasfalteerd. Ook komt er een nieuwe afslag naar het nieuwe nog te bouwen tankstation, ter hoogte van Van der Wees. De werkzaamheden worden in delen uitgevoerd. De overlast voor het verkeer verschilt per fase. Tijdens het werk worden rijstroken afgezet of verlegd. Het verkeer kan zo beide richtingen op blijven rijden. Sommige werkzaamheden vinden alleen ‘s avonds en ‘s nachts plaats om overlast voor het verkeer te beperken.

https://dordtcentraal.nl/actueel/werkzaamheden-laan-der-vn-volgende-week-van-start/