Zoeken


preventie & herstelondersteuning

Rodney tijdens de opbouw ICU World cup finals Shorttrack DordrechtDORDRECHT – In slechts een paar dagen tijd is de ijsbaan van Optisport op de Sportboulevard omgetoverd tot strijdtoneel van de ISU World Cup Shorttrack.

 

 

 

 

Dit internationale schaatsevenement wordt van vrijdag 14 tot en met zondag 16 februari in Dordrecht gehouden. Voor de zaterdag en zondag zijn inmiddels geen kaarten meer, voor de vrijdag is nog wél een aantal plekken beschikbaar. De kaartverkoop startte in november. In een mum van die tijd waren die voor het weekend, waarin het hoofdprogramma wordt geschaatst, uitverkocht.

 

Lees meer vandaag midweekeditie van Dordt Centraal waarin Rodney van Gelderen van Optisport Dordrecht vertelt over de opbouw van het schaatsevenement.