Zoeken


preventie & herstelondersteuning

FC Dordrecht en hoofdtrainer Braga per direct uit elkaarDORDRECHT – FC Dordrecht heeft zaterdag, een dag na de 1-2 thuisnederlaag tegen Almere City FC per direct afscheid genomen van hoofdtrainer Claudio Braga.Braga werd in de winterstop van het vorige seizoen aangesteld als trainer van de Krommedijkformatie.

 

 

 

Met de Schapenkoppen sloot hij dat seizoen af op de zeventiende plaats van het algemeen klassement. Op de website van de Dordtse Keuken Kampioen Divisieclub zegt technisch manager Harry van den Ham het volgende:
.“Claudio heeft keihard gewerkt en alles gegeven om tot resultaten te komen. We hebben zelf ook ingezien dat de selectie waar we het seizoen mee begonnen zijn, niet aan onze verwachtingen voldeed, maar met de vijf versterkingen van afgelopen maand dachten we toch het tij te kunnen doen keren. Ondanks de puntjes die we sindsdien bij elkaar hebben gesprokkeld, bood het spel ons inziens toch te weinig perspectief om de gewenste ommekeer te mogen verwachten. Op zo’n moment moet je als club een keuze maken, en dat blijft altijd een vervelende”, aldus technisch manager Harry van den Ham.

Lees meer op :  https://dordtcentraal.nl/sport/fc-dordrecht-en-hoofdtrainer-braga-per-direct-uit-elkaar/