Zoeken


preventie & herstelondersteuning

Werkzaamheden tijdelijke brug Nieuwe Haven DordrechtDORDRECHT – De Giraf aan de Houttuinen staat een jaartje binnen bij Stadsbeheer onder de Papendrechtse brug. Zes bomen van de Nieuwe Haven en de Houttuinen zijn uitgegraven en worden tijdelijk herplant.

 

 

 

 

Schepen in de Nieuwe Haven zijn verplaatst. Het terras van Finn’s moet verhuizen richting de rivier. Het remmingswerk voor de Engelenburgerbrug is weggehaald. Het slaan van de palen voor een tijdelijke brug over de Nieuwe Haven kan beginnen. De tijdelijke brug, die anderhalf keer zo lang is als de huidige brug, moet zorgen dat hulpdiensten tijdens de renovatie van de Engelenburgerbrug bewoners van de historische binnenstad op tijd kunnen bereiken. Het remmingswerk voor de Engelenburgerbrug moest eerder weggehaald worden dan gedacht, omdat het werkponton voor de renovatie van de brug er niet door kon.

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/video-tijdelijke-brug-over-nieuwe-haven/