Zoeken


preventie & herstelondersteuning

Informatieborden renovatie Wantijbrug DordrechtDORDRECHT – De gemeente verwacht tijdens de afsluiting van de Wantijbrug dat het erg druk wordt op de wegen in Dordrecht, vooral op de route Merwedestraat-Oranjelaan-Noordendijk-Groenezoom-Hastingsweg-Provincialeweg.

 

 

Er worden maatregelen genomen om de doorstroming te verbeteren, waaronder het anders afstellen van verkeerslichten, maar ook om sluipverkeer te voorkomen. Zo mag onder andere verkeer vanaf de Oranjelaan straks niet linksaf de Bankastraat in en wordt de straat vanaf het Halmaheiraplein afgesloten. Verkeer wordt via de Reeweg Oost omgeleid. Deze maatregelen vallen rauw op het dak bij bewoners en winkeliers.

Lees meer op :  /https://dordtcentraal.nl/actueel/overrompeld-door-verkeersmaatregelen-afsluiting-wantijbrug/