Parkeerterrein winkelcentrum Walburg knapt opZWIJNDRECHT – Het parkeerterrein van winkelcentrum Walburg knapt op! Nu de vernieuwing van winkelcentrum Walburg gereed is, is het tijd om te investeren in de buitenruimte.

 

 

 

 

 

Tot en met 2021 worden er door aannemer De Kuiper Infrabouw, in opdracht van de gemeente Zwijndrecht, werkzaamheden uitgevoerd om het riool en de bestrating te vervangen en het mooier en groener te maken. En dat alles op de meest duurzame manier. Woensdag 4 december was de kick-off voor de start van de werkzaamheden.

In december starten de eerste werkzaamheden aan het gemaal en wordt het tijdelijke parkeerterrein aan de Rotterdamseweg aangelegd. De werkzaamheden op het parkeerterrein starten in januari, zo worden winkeliers en bezoekers tijdens de feestdagen ontlast. Naar verwachting zijn de werkzaamheden halverwege 2021 afgerond. De werkzaamheden worden fase voor fase uitgevoerd om de overlast tot een minimum te beperken. De winkels en woningen blijven altijd bereikbaar. Ook blijven er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.