Zoeken


preventie & herstelondersteuning

20191309-Politie-2019DORDRECHT – Een uit de hand gelopen verkeersruzie resulteerde maandagavond in een aanhouding van een 47-jarige Dordtenaar. Twee slachtoffers raakten daarbij gewond. De politie is op zoek naar getuigen die meer info over en/of beelden hebben van het incident.

 

 

Twee voetgangers kregen maandagavond omstreeks 22.00 uur de schrik van hun leven toen ze op een voetgangersoversteekplaats aan de Brouwersdijk bijna van hun sokken werden gereden door een bestuurder van een grijze auto. Er volgde een woordenwisseling tussen de verkeersdeelnemers, maar dit liep al snel uit op een vechtpartij. De bestuurder van de auto is vervolgens weer terug in het voertuig gestapt. Toen hij wegreed, raakte hij een van de slachtoffers. Die liep daarbij een hersenschudding op. Omdat de ander bij de vechtpartij mogelijk ook klappen had gevangen, zijn beiden voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de auto is later op de avond in zijn woning aangehouden. De politie heeft het vermoeden dat er meerdere mensen betrokken zijn geweest bij de verkeersruzie. De politie is daarom op zoek naar meer info en/of beelden over het incident. Heb je info over de personen die betrokken zijn bij de ruzie of dit conflict zelf gefilmd? Of heb je andere informatie die relevant kan zijn voor ons onderzoek? Bel 0900-8844 of meld misdaad anoniem via 0800-7000.