Zoeken


preventie & herstelondersteuning

Binnenvaartdagen van start ZwijndrechtZWIJNDRECHT – De eerste editie van de Binnenvaartdagen Zwijndrecht zijn vanochtend van start gegaan. Bij de opening van het evenement waren zowel de huidige burgemeester van Zwijndrecht Hein van der Loo als 

 

 

 

de vorige burgemeester Dominic Schrijer, in zijn huidige rol als voorzitter van branchevereniging van de binnenvaart BLN-Schuttevaer, aanwezig.

Vandaag nog tot 23.00 uur en morgen van 10.00 tot 23.00 uur is er vol programma met livemuziek en interessante en spectaculaire ‘maritieme zaken’ op en langs de Zwijndrechtse kade van de Oude Maas. Vandaag waren de leerlingen van onder meer het Da Vinci College, Loket en het Scheepvaart en Transportcollege van groep 7 en 8 van basisscholen in Zwijndrecht en omgeving uitgenodigd op het gratis toegankelijke evenement. 

Info: www.binnenvaartdagen.nl/programma.