Zoeken
Familiedrama Heimerstein DordrechtDORDRECHT – De toespraak die burgemeester Kolff dinsdagavond hield tijdens de bijeenkomst in de Ontmoetingskerk voor omwonenden en andere betrokkenen bij het gezinsdrama is terug te lezen op de site van de gemeente.

 

 

 

 

 

In zijn toespraak zei Kolff onder meer: “Wendell, een politieman van het flexteam in Dordrecht heeft – en na onderzoek zijn we daar 99% zeker van – zijn dienstwapen gebruikt om zijn dochters Nayomi en Nicolle van 8 en 12 en Maryori de moeder van de kinderen uit het leven te rukken.
Dat dit een verschrikkelijke gebeurtenis is, is helder. Maar toch zijn er nog zoveel vragen. Op veel vragen hebben wij nog geen antwoord en op een aantal vragen zullen we misschien nooit een antwoord krijgen. Dat zorgt voor een mix van heftige emoties. Boosheid, onbegrip, intens verdriet en pijn. Die emoties heb ik ook ervaren in het contact met de families. Al die emoties vechten om voorrang. Dat is soms een worsteling, maar er moet wel ruimte zijn voor al die emoties.” De gehele toespraak is te vinden op www.dordrecht.nl.