Zoeken
Gezinsdrama DordrechtDORDRECHT – De gemeente heeft vanavond een speciale avond georganiseerd voor omwonenden en andere betrokkenen ‘om samen het verdriet te delen en gevoelens te uiten’ .

 

 

 

 

 

De bijeenkomst, werd in samenspraak gehouden met de betrokken scholen en voetbalvereniging Wieldrecht. De bijeenkomst vond plaats  in de Ontmoetingskerk aan het Slangenburg in Dordrecht. Burgemeester Kolff sprak de aanwezigen toe. In de hal van het stadskantoor opende de gemeente vandaag een condoleanceregister. 

De identiteit van de overleden personen is inmiddels vastgesteld. Het gaat om een man van 35 jaar en twee kinderen van 8 en 12 jaar. De overleden man is een politieman van de politie-eenheid Rotterdam. Een vierde persoon, een vrouw van 27 jaar, raakte zeer zwaargewond en werd in zorgwekkende toestand naar een ziekenhuis vervoerd. In het ziekenhuis is ze later aan haar verwondingen overleden. De Rijksrecherche stelt zoals gebruikelijk in dit soort zaken een onderzoek in.