Zoeken


preventie & herstelondersteuning

Zwijndrechtse honing voor burgemeester Hein van der Loo ZwijndrechtZWIJNDRECHT – Burgemeester Hein van der Loo mocht gisteren de eerste Zwijndrechtse honing proeven, die geoogst is op bedrijventerreinen Bakestein,

 

 

 

 

 

 

De Geer en Groote Lindt. Amateur-imker Patrick Eckhardt heeft drie bijenvolken uitgezet op de bedrijventerreinen die afgelopen voorjaar zijn ingezaaid met een speciaal bloemenmengsel. Initiatiefnemer van dit bloemen- en bijenproject is parkmanager Monique Walraven van ParkTrust, de beheerder van het bedrijvenpark. De ‘Lindtse honing’, ‘Bakestein honing’ en ‘De Geer honing’ hebben alledrie hun eigen bijzondere smaak. “De honing smaakt heerlijk!”, aldus burgemeester Van der Loo, die de honing proefde in bijzijn van Adrie Eckhardt, de vrouw van imker, en Monique Walraven.