Zoeken


preventie & herstelondersteuning

100.000ste bezoeker Bezoekerscentrum Holl Biesbosch DordrechtDORDRECHT – Wethouder Marco Stam, tevens voorzitter van Parkschap Nationaal Park De Biesbosch, ontving gisterenmiddag de heer en mevrouw van Bouchaute uit Wevergem, België, met een bos bloemen en de mededeling dat zij de 100.000ste bezoekers van dit jaar zijn in het Biesboschcentrum Dordrecht. 

 

 

 

Voor de heer en mevrouw van Bouchaute was dit de eerste keer dat zij de Biesbosch bezochten. Annie van Bouchaute: “Onze buren zijn enorme natuurliefhebbers en spreken altijd heel enthousiast over de Biesbosch. Daarom stond een bezoek aan het gebied al een tijdje op ons verlanglijstje.” De heer van Bouchaute is sinds kort met pensioen en dus hadden zij er nu de tijd voor. “Wij zijn eerst een paar dagen op de Veluwe geweest en zakken nu terug af naar het zuiden voor een bezoek aan Nationaal Park De Biesbosch.” De Belgische gasten verblijven vier dagen bij een B&B in de stad. Wethouder Stam hen een tegoedbon voor een beverexcursie met de fluisterboot. Lees meer op www.dordtcentraal.nl.