Zoeken


preventie & herstelondersteuning

politie-2016ZWIJNDRECHT – Politieagenten kregen gisteravond diverse meldingen van bestuurders over een BMW die op de A16 reed en asociaal rijgedrag vertoonde.

 

 

 

 

Toen een andere bestuurder de BMW-rijder hierop aansprak, werd hij bedreigd met een vuurwapen en reed hij weg in de richting van België. Agenten konden het voertuig niet meer vinden, zijn kenteken werd geregistreerd in het ANPR-systeem. Hierdoor kon de politie de bestuurder van de BMW volgen. Ondertussen werd ook de Belgische politie geïnformeerd. Uiteindelijk passeerde hij de grens en werd hij in de gemeente Brasschaat aangehouden door Belgische politiemensen door middel van de BTGV, de Benadering Techniek Gevaarlijke Verdachte.

In zijn auto werden een nepvuurwapen, een wapenstok en verdovende middelen aangetroffen. Alles is in beslag genomen en de 25-jarige man is aangehouden. De Belgische politie stelt verder onderzoek in.