Zoeken


preventie & herstelondersteuning

FC Dordrecht ook op derde speelronde zonder puntenDORDRECHT – Ook op de derde speeldag van de Keuken Kampioen Divisie is FC Dordrecht niet tot winst weten te komen. Vrijdagavond was Jong Ajax aan de Krommedijk met 2-5 te sterk.

 

 

 

 

FC Dordrecht dat in de eerste helft zeker geen onaardige indruk achterliet zag Jari Schuurmans in de negentiende minuut de ban breken. Lang duur de Dordtse vreugde echter niet want zeven minuten later was daar de Amsterdamse gelijkmaker door.Victor Jensen. Vijf minuten later was het weer raak voor Jong Ajax middels de 1-2 door Jurgen Ekkelenkamp en was Noah Lang vervolgens de man van de 1-3. Renny Smith bracht kort voor rust de spanning terug door de aansluitende 2-3.

Na de kantwisseling lukte het de onfortuinlijke Dordtse formatie van trainer Braga niet om verdere aansluiting bij de Amsterdammers te vinden. Sterker nog Jong Ajax wist nog twee keer toe te slaan met Nicolaas Gerrit Kuhn en opnieuw Noah Lang als scorende mannen. Zo kreeg FC Dordrecht voor de tweede maal op rij vijf tegentreffers om de oren en blijft zo de hekkensluiter van de eerste divisie. Volgende week vrijdag staat voor FC Dordrecht de uitwedstrijd bij Jong AZ op de rol.

Bron : Dordt Centraal