Zoeken


preventie & herstelondersteuning

 

 

 

 

Hein van loo burgemeester ZwijndrechtZWIJNDRECHT – Hein van der Loo is sinds woensdag de nieuwe burgemeester van Zwijndrecht. Hij kijkt er naar uit om kennis te maken met inwoners en ondernemers uit Zwijndrecht en Heerjansdam en komt graag langs om een broodje te eten.

 

 

 

 

De burgemeester schuift, met zijn eigen boterhammen, graag aan. Dat kan thuis, in de buurt, bij en vereniging of bedrijf zijn. Het is de bedoeling dat er minimaal zes mensen bij de bijeenkomst aanwezig zijn. Wie de nieuwe burgemeester wil ontvangen, kan tot 15 juli een uitnodiging sturen voor ‘een broodje met de burgemeester’ naar mevrouw C. Sanawi van de gemeente Zwijndrecht, CI.Sanawi@zwijndrecht.nl. Een kaartje sturen kan ook: Gemeente Zwijndrecht, Broodje met de burgemeester, t.a.v. burgemeester Hein van der Loo, Postbus 15, 3330 AA, Zwijndrecht. Geef in de uitnodiging aan waarom u de burgemeester uitnodigt en welke mensen hierbij aanwezig zijn.

In dit filmpje de oproep van de burgemeester: