Zoeken


preventie & herstelondersteuning

Wethouder schrijft lief kaartje aan bewoonster van ParkhuisDORDRECHT  –  De winkelketen Juffrouw Pollewop heeft een kaartenactie waarbij klanten een kaartje mogen sturen aan Eenzame ouderen in Dordrecht.  Ze doen dit in samen met verschillende zorgcentra waaronder Het Parkhuis.

 

 

 

 

Wethouder Peter heijkoop kwam dinsdagmiddag ook even langs om de kaartenactie te steunen, hij schreef een lief kaartje aan een bewoonster van het Parkhuis. Het initiatief is gestart bij Nobel’s Brood die een ontbijt heeft verzorgd voor demente ouderen. Juffrouw Pollewop heeft daarna de kaartenactie geïntroduceerd. Het doel is dat ondernemers het stokje over nemen en iets organiseren om eenzaamheid in Dordrecht tegen te gaan. Cucu zal de maand juni verzorgen en Visser’s poffertjes de maand juli. De kaarten worden eind mei bezorgd bij de ouderen.