Zoeken


preventie & herstelondersteuning

Officiële opening Nieuwe Dordtse BiesboschDORDRECHT – Op zaterdag 25 mei is er van 10.00 tot 16.00 uur van alles te doen en te beleven in de Nieuwe Dordtse Biesbosch.

 

 

 

 

 

Deze dag is bedoeld om Dordtenaren kennis te laten maken met het nieuwe natuur-en recreatiegebied aan de rand van de stad. Het volledige programma is te vinden op www.opendagnieuwedordtsebiesbosch.nl.
Voor iedereen zit er wel iets bij. Voor sommige activiteiten is aanmelden nodig, waarvoor geldt: vol is vol.

Unieke ervaring
Op 25 mei zijn er ludieke activiteiten op de bezinkplas. Hier mag die dag, bij wijze van uitzondering, gesupped worden en in aquaballen over het water gerold. Normaal mag dat niet; het water moet daar rustig blijven, zodat de slibdeeltjes uit het rivierwater naar de bodem kunnen zakken (bezinken).