Zoeken


preventie & herstelondersteuning

overhandigen check High Five FoundationDORDRECHT – De High Five Foundation ontving vandaag uit handen Casper Kunst en zijn jeugdvriend Robert Saat een cheque ter waarde van liefst 16.437,50.

 

 

 

 

 

Zij vergaarden dat prachtige bedrag door van 12 tot en met 20 januari mee te doen aan het RTL 7-programma The Artic Challenge. In acht dagen tijd legden de mannen tussen de 6.000 en 7.000 kilometer af naar een bestemming voorbij de Noordpoolcirkel. Voor een groot deel bestond de tour uit rijden over sneeuw en ijs.

Cas en Robert hebben deze tourrit aangegrepen om geld in te zamelen voor de High Five Foundation. “Geweldig dat deze mannen door barre omstandigheden naar de Noordkaap rijden voor de High Five Foundation”, vindt Judith Holster, oprichtster van de High Five Foundation.

Het kon niet op, want ook Jimmy van Dijk van Gymforce One was aanwezig. Hij gaat een speciale bootcamp voor de High Five Foundation organiseren. Meer weten over het grote avontuur en hoe Cas en Robert de reis hebben beleefd? Kijk dan snel op Artic Challenge Team High Five.

Bron : Dordt Centraal