Zoeken


preventie & herstelondersteuning

157.000 bezoekers voor Weizigt in 2018DORDRECHT – In 2018 heeft Duurzaamheidscentrum Weizigt 156.980 bezoekers welkom mogen heten. Dit is een kleine 200 bezoekers meer dan in 2017.

 

 

 

 

 

Het was een jaar waarin ruimte was voor het vertrouwde aanbod, maar er ook duidelijk plaats was voor vernieuwing en verandering. Bijna 157.000 mensen wandelden in 2018 over het terrein van Weizigt. Hier namen zij deel aan allerlei activiteiten, volgden zij een les of woonden bijvoorbeeld een bijeenkomst bij. Vooral de meivakantie was druk, mede door het lekkere weer en de verschillende vakantieactiviteiten die georganiseerd werden. Ook tijdens de lange hete zomer wisten de bezoekers de weg naar het terrein te vinden.

 

Naast de vaste publiekstrekkers als het eieren zoeken met Pasen en de altijd succesvolle Boerderijmiddag, werd dit jaar ook het trekvlot bij het Aquarama geopend en spaarde Weizigt samen met de bezoekers de hele zomer voor een Beestachtige Kast. De evenementen worden altijd in samenwerking met de vrijwilligers van Weizigt georganiseerd. Deze groep enthousiastelingen groeide dit jaar flink naar 86 vrijwilligers.