Zoeken


preventie & herstelondersteuning

Kraaijeveld stopt als trainer/coach bij DeetosSnelDORDRECHT – Aan het eind van dit seizoen stopt Gert-Jan Kraaijeveld na vijf jaar als trainer/coach van de selectie van korfbalclub DeetosSnel. Onder zijn begeleiding is, in samenwerking met Patrick Muurling, DeetosSnel vorig jaar teruggekeerd op het hoogste niveau op zowel het veld als in de zaal. Het trainersduo heeft hiermee deze ambitie van de vereniging gerealiseerd.

 

 

 

 

 

 

 

In de afgelopen seizoenen is er gebouwd aan een ploeg voor de toekomst. Kraaijeveld sloot in 2014 aan bij de trainersstaf van DeetosSnel en werd (mede)verantwoordelijk voor de selectie. Sinds 2017 vormt hij een trainersduo met Muurling en werkt hij met een jeugdige selectie aan een stabiele positie op het hoogste korfbalniveau. Kraaijeveld is zelf al jaren lid van DeetosSnel en zal ook in de toekomst niet volledig uit het verenigingsbeeld verdwijnen. In de komende jaren blijft hij betrokken bij de korfbaltechnische zaken binnen de vereniging.