Zoeken


preventie & herstelondersteuning

Dames Maxi's_Waagbokaal2018 (3)DORDRECHT – In de jaarlijkse Waagbokaal in Alkmaar  afgelopen weekend waren de kunstrijders  van de Dordtse Kunstrijvereniging De Drechtsteden vertegenwoordigd. In meerdere Bokalen wedstrijden kunnen de rijdsters zich kwalificeren voor deelname aan de finale Bokalen 2019. (  Foto: Michel Morée ,  links op de foto Michëla Moree, rijdsters en coach Nicole Goossens ) . 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lucia van Stenis (7)  die in haar eerste wedstrijd meteen een podiumplaats behaalde maakte dat het extra speciaal was vandaag. In de Pupillen 2 schaatste Lucia zich met een prachtige kür naar een verdiende  3e plaats. In de categorie Maxi’s kwamen in een veld van 27 rijdsters  vijf  rijdsters van Kunstrijvereniging De Drechtsteden aan de start. De Dordtse Michëla Morée (15) liet een technisch zeer sterke kür zien en eindigde op een knappe 2e plaats.
Ook de andere dames lieten mooie en elegante kuren zien.  Alle 5 de DDD dames eindigden daarmee binnen de top 12.

 

In de categorie Mini’s deden 5 jonge kunstrijdsters hun uiterste best om de hoogste punten te behalen. In totaal deden 28 meisjes mee in deze categorie. Mandy van der  Dries (8) reed een hele sterke kür en dit werd beloond met een prachtige 4e plek.