20160812-FC-dordrecht-lanceert-nieuwe-plannen-Dordrecht-Tstolk-001DORDRECHT – FC Dordrecht heeft een knap gelijkspel behaald in het uitduel bij Roda JC. Op Limburgse bodem eindigde het duel vrijdagavond na negentig minuten onbeslist in 2-2. Na een kleine twintig minuten onderweg kende de Kerkradense thuisploeg reeds een 2-0 voorsprong met dank aan Nicky Souren en Gyliano van Velzen.

Uit het niets kwamen de Dordtenaren tien minuten na de rust op 2-1. Oussama Zamouri kon de bal in de Limburgse touwen werken. Vervolgens kreeg Haydary de kans op de 2-2, maar zag zijn inzet net naast het Roda JC doel gaan. Toch zou de Dordtse gelijkmaker komen in het Parkstad Limburg Stadion.Renny Smith mocht binnen tikken en de 2-2 was een feit. Het hoog geplaatste Roda JC zette vervolgens de Schapenkopen onder druk, maar de formatie van interim hoofdtrainer Scott Calderwood hield de defensie gesloten. Met n zwaarbevochten 2-2 remise kon de lange terugreis naar huis worden gestart. Door de puntendeling van vandaag steeg FC Dordrecht naar de zeventiende positie in de Keuken Kampioen Divisie. Bron : Dordt Centraal