Zoeken


preventie & herstelondersteuning

16-11-2018

Sinterklaasintocht 2017 DordrechtDORDRECHT – Het is bijna zover! Sinterklaas arriveert morgen met zijn allernieuwste pakjesboten 78 en 40. Ze meren om 12.00 uur aan in de Kuipershaven. Daar wordt de Sint ontvangen door burgemeester Kolff.  De inmiddels bekende Pietertje Post, Sints persoonlijke Dordtse postbode, warmt het publiek op. Marchingband Prins Willem van Oranje zorgt traditioneel voor de muziek.

 

 

 

 

 

 

Om 12.45 uur stapt Sinterklaas op Amerigo voor een korte rondtocht door het centrum. Deze tocht gaat via de Nieuwe Haven, richting de Grotekerksbuurt, de Groenmarkt en eindigt om ongeveer 13.20 uur op het Scheffersplein. Daar staat het podium waar van 12.45 tot ongeveer 14.00 uur een programma wordt verzorgd. Daarna vertrekt de Sint richting Crabbehof. Alle informatie op www.intochtdordrecht.nl.

Lees meer op : https://dordtcentraal.nl/actueel/intocht-sinterklaas-2/