Zoeken


preventie & herstelondersteuning

Mislukte overval op kringloopwinkel Hendrik Ido AmbachtHendrik Ido Ambacht –  om ongeveer 11.15 uur werd een kringloopwinkel aan de Brederodehof overvallen door een man met een mes. Op dat moment waren personeel en zo’n acht klanten in de winkel aanwezig. De overvaller had een mes in zijn handen en net zo snel als hij binnen kwam, ging hij er zonder buit ook weer vandoor, de aanwezige klanten zeer aangedaan, maar gelukkig niet gewond achterlatend. Hij vluchtte te voet richting Dorpsstraat en daarna in de richting van de Graaf Willemlaan. Daar stapte hij in een auto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De politie stelde direct een uitgebreid onderzoek in en zorgde voor slachtofferhulp voor de klanten en het personeel van de winkel. In de directe omgeving van de winkel werd het mes gevonden waar de overval mogelijk mee werd gepleegd. Dat is door de Forensische Opsporing veilig gesteld.  Korte tijd later werd ook de auto gevonden en zijn er twee verdachten aangehouden.