Zoeken


preventie & herstelondersteuning

Groot drugslab ontdekt in loods SliedrechtSLIEDRECHT – Vanmorgen werd er gestart door het LFO met de ontmanteling van het drugslab wat gisterenmiddag werd ontdekt in Sliedrecht. Omdat niet duidelijk is welke middelen en materialen daar staan, moet dat heel voorzichtig en zorgvuldig gebeuren. Als alles afgevoerd en getest is, wordt meer duidelijk over de aard en omvang van de productielijn. 

 

 

 

 

 

 

 

Toen agenten na een tip gisteren poolshoogte namen bij een loods aan de Leemansstraat in Sliedrecht, merkten zij dat er een luchtje aan de zaak zat. Een soort ammoniaklucht welteverstaan. Voorzichtig nader onderzoek wees uit dat het pand was ingericht als drugslaboratorium waar vermoedelijk amfetamine werd geproduceerd. Twee mannen uit Nijmegen (19) en Den Haag (26) zijn aangehouden.