Zoeken


preventie & herstelondersteuning

politie lampBREDA/DORDRECHT – In het onderzoek naar de fatale steekpartij in de nacht van zaterdag 3 op zondag 4 november, heeft de politie nog een aangifte ontvangen tegen de mogelijke dader. Kort voor het steekincident werd een 18-jarige Dordtenaar door de 36-jarige verdachte mishandeld. 

 

 

 

 

 

 

 

 

De 18-jarige aangever liep die nacht op de Nieuwe Prinsenkade toen de 36-jarige verdachte kennelijk opzettelijk tegen hem aan liep. Op het moment dat de aangever naar hem omdraaide kreeg hij direct een vuistslag tegen zijn hoofd. Hierbij raakte de Dordtenaar gewond. Kort daarna vond het fatale steekincident plaats. De 18 jarige Dordtenaar kende het later slachtoffer niet. De politie onderzoekt desondanks of er een verband is tussen beide zaken.

 

Het voorval gebeurde in het uitgaansgebied van Breda terwijl al veel mensen op weg waren naar huis. Veel mensen waren getuige van het incident en de politie heeft al verschillende getuigen gesproken. Toch vermoedt zij dat er nog meer mensen getuige zijn geweest. Mogelijk zijn er ook beelden gemaakt. De politie roept deze mensen op zich te melden. Dat kan via het algemene nummer op 0900-8844. Bron : Dordt Centraal