Zoeken


preventie & herstelondersteuning

Vernieuwd Cruyff Court al in gebruikDORDRECHT – Afgelopen weken is er hard gewerkt aan de renovatie van Cruijff Court Stadspolders. Door het vele gebruik was het sportveld eerder dan verwacht aan vervanging toe. Samen met de Johan Cruyff Foundation heeft de gemeente de renovatie bekostigd.

 

 

 

 

 

 

 

Deze woensdag vindt de feestelijke heropening plaats door wethouder Marco Stam. Na dit officiële moment om 15.00 uur zijn er tot 18.00 uur allerlei activiteiten op het court aan het Selma Lagerlöf-erf, zoals FIFA games, XL-spellen, voetbal én een meet & greet met FC Dordrecht-spelers. Iedereen is welkom, deelname is gratis. Het programma wordt aangeboden door Speelotheek Pip & Zo, R-Newt, FC Dordrecht, COKD en Toppie Dordrecht, met ondersteuning van het team Sport van de gemeente Dordrecht.