Zoeken


preventie & herstelondersteuning

26-09-2018

Feest in Dordrecht stadion DordrechtDORDRECHT – Met Feest in Dordt bracht organisator Rob Bakker (midden) tussen 2008 en nu een keer of 25 de sfeer van legendarische avonden in de Dordtse discotheken De Doedel en Fame terug. De heimwee naar die dansavonden in de jaren ‘70 en ’80 bleek groot, want Feest in Dordt was meteen een groot succes. Na tien jaar vindt Bakker het mooi geweest.

 

 

 

 

 

 

Op zaterdag 13 oktober is de allerlaatste editie in de businessclub van FC Dordrecht. “Ik wil net als Dirk Kuyt stoppen op het hoogtepunt en met een uitverkocht huis.” Lees morgen in Dordt Centraal het hele interview in de rubriek Bekend Gezicht! ( Links op de foto Peter Nolet van de horeca van FC Dordrecht (waar het laatste Feest in Dordt wordt gevierd) en rechts Tommie Nijhoff (host in de VIP Lounge van het feest).