Zoeken
Bloemen neergelegd bij woning aan de Cremerstraat in PapendrechtPAPENDRECHT – De politie heeft laten weten dat er sterke aanwijzingen zijn dat de 32-jarige vader verantwoordelijk is voor het gezinsdrama in de Cremerstraat. Op de lichamen van beide ouders en de kinderen van  vier en zes jaar oud werden sporen van geweld aangetroffen. Vermoedelijk heeft de vader de vrouw en de kinderen om het leven gebracht en vervolgens zichzelf van het leven beroofd.

 

 

 

 

 

 

 

In de woning aan de Cremerstraat brak zaterdagochtend 22 september brand uit. Hulpdiensten kwamen ter plaatse en er werden nog pogingen gedaan om de slachtoffers te reanimeren, maar dit mocht niet meer baten. De politie is onder leiding van het Openbaar Ministerie bezig met het onderzoek. De recherche doet buurtonderzoek en spreekt met getuigen en andere direct betrokkenen. Het gezin was bekend bij de politie en zorginstellingen.

Leerlingen en ouders van IKC Beatrix, waar de omgekomen kinderen op school zaten, zullen morgen worden opgevangen door de eigen leerkrachten en pedagogisch medewerkers. “We doen er alles aan om zowel de kinderen als de ouders zo goed mogelijk op te vangen. Met ouders van de klassen waarin de kinderen zaten hebben we telefonisch contact gehad. Alle ouders hebben verder een brief ontvangen, waarin we hen geïnformeerd hebben over wat we als school en opvang voor hen kunnen betekenen”, deelt de school mee in een verklaring.