Zoeken


preventie & herstelondersteuning

opening hernieuwde bedrijventerrein LouterbloemenDORDRECHT – Afgelopen maandag  is het volledig hernieuwde bedrijventerrein Louterbloemen in Dordrecht Inland Seaport geopend door Maarten Burggraaf (Wethouder Gemeente Dordrecht), Ronald Paul (Chief Operating Officer Havenbedrijf Rotterdam) en Leen de Koning (voorzitter BIZ Louterbloemen/Duivelseiland).

 

 

 

 

 

 

Het is een tastbaar visitekaartje van de revitalisering en upgrading van de Dordtse zeehavens die de gemeente Dordrecht en het Havenbedrijf Rotterdam zo’n vijf jaar geleden zijn gestart. De overslag van Dordrecht Inland Seaport steeg in de periode 2013 tot en met 2017 met meer dan een miljoen ton tot ruim 3,7 miljoen ton. Lees meer op :   https://www.portofrotterdam.com/nl/nieuws-en-persberichten/overslag-dordrecht-inland-seaport-stijgt-meer-dan-miljoen-ton