Zoeken






preventie & herstelondersteuning





Verkiezingsuitslag stadhuis DordrechtDORDRECHT – De Dordtse VVD-fractie heeft Marc Merx (foto) benoemd tot fractievoorzitter. Hij neemt het stokje over van Maarten Burggraaf, die kandidaat-wethouder is namens de partij. “Na een mooie verkiezingsuitslag volgde een intensief formatieproces, waarin Marc en ik samen hebben opgetrokken”, meldt Burggraaf.

 

 

 

 

 

 

 

 

“Er is een akkoord bereikt waar ook de Dordtse VVD trots op mag zijn en dat is een goed moment om het fractievoorzitterschap over te dragen. Met Marc krijgt de fractie een sterke aanvoerder met veel gemeenteraadservaring.” Komende dinsdag zal het akkoord door de coalitiepartijen BVD, VVD, CDA en CU/SGP worden gepresenteerd en worden de kandidaat-wethouders voor benoeming voorgedragen.