Verdachte mishandeling Smitsweg aangehoudenDORDRECHT – Een tweede verdachte is woensdagmorgen aangehouden voor betrokkenheid bij de incidenten in Dordrecht van afgelopen weekend, waarbij twee slachtoffers na een afspraak via een datingapp werden bedreigd en één slachtoffer werd mishandeld. Het betreft een 16-jarige jongen uit Dordrecht. Afgelopen maandag hield de politie al een 14-jarige Dordtenaar aan. Bron : Dordt Centraal

 

 

 

 

 

 

De slachtoffers hadden allebei een afspraak gemaakt via een datingapp en werden na het verschijnen op de afgesproken locatie belaagd. Eén man is in de nacht van vrijdag op zaterdag in elkaar geslagen op de Smitsweg. De andere man werd de nacht erna op de Schenkeldijk achterna gezeten en kon net ontkomen voordat hij mishandeld werd. De slachtoffers hebben inmiddels allebei aangifte gedaan. Het onderzoek richt zich op een groep waartoe beide verdachten behoren, verdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

 

 

Heeft u iets gezien?
De politie is op zoek naar getuigen van deze twee incidenten. Zowel de Smitsweg als de Schenkeldijk zijn ’s avonds redelijk verlaten gebieden. Alle informatie is dan ook meer dan welkom. Heeft u iets gezien dat kan helpen in het onderzoek? Of heeft u informatie? Bel dan met 0900-8844. Ook het team van Roze in Blauw, het aanspreekpunt voor lesbiënnes, homo’s, biseksuelen en transgenders (LHBT) binnen én buiten de politie, is bereikbaar voor uw informatie, op telefoonnummer 0800-7444477 (24/7 bereikbaar). Uw informatie anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.