Zoeken


preventie & herstelondersteuning

DeetosSnel klopt AW/DTV in spannende wedstrijdDORDRECHT – In een volle sporthal aan de Vorrinklaan hebben de korfballers van DeetosSnel de eerste wedstrijd in de Play-offs Hoofdklasse gewonnen met 21-19 van AW/DTV uit Amsterdam. In de eerste helft ging het nog gelijk op en stond er een tussenstand van 9-9 op het scorebord. In de tweede helft liep DeetosSnel snel uit naar 14-10, maar de Amsterdammers kwamen met nog zestien minuten te spelen terug tot 14-14. In het laatste kwartier werd het nog erg spannend gemaakt door beide teams, maar DeetosSnel knokte zich uiteindelijk naar de winst. 

 

 

 

 

 

 

 

Aankomende zaterdag 17 maart wordt de tweede wedstrijd gespeeld in de best of three om 20.00 in sporthal Gaasperdam in Amsterdam. Bij winst plaats DeetosSnel zich op 24 maart voor de Hoofdklasse finale in Papendrecht voor promotie naar de Korfbal League. Bij een verlies aankomende zaterdag wordt er en derde beslissende wedstrijd gespeeld bij DeetosSnel . In de andere play-off wedstrijd heeft Dalto na verlening gewonnen van Groen Geel.