Zoeken


preventie & herstelondersteuning

hendrik groenDORDRECHT – De Merwelanden heeft wederom het Gouden Prezo keurmerk behaald. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op. Daarom wordt het keurmerk op 15 februari as. feestelijk aan ons uitgereikt door Kees Hulst, beter bekend als Hendrik Groen uit de serie ‘Het geheime dagboek van Hendrik Groen’. Met het Gouden Prezo keurmerk toont de Merwelanden aan dat wij een organisatie zijn die kwaliteit levert en afspraken nakomt.

 

 

 

 

 

We bieden verantwoorde zorg en ondersteuning en we voldoen aan de relevante wet- en regelgeving. Daarnaast toont het aan dat onze cliënten en professionals (meer dan) gemiddeld tevreden zijn;  Zonder tevreden cliënten geen PREZO keurmerk!  De Merwelanden is een plaats van ontmoeting, waar de mens ertoe doet.