Zoeken


preventie & herstelondersteuning

FC Dordrecht en PI DordrechtDORDRECHT – PI Dordrecht (Penitentiaire Inrichting) en FC Dordrecht sluiten vrijdag een convenant, waarmee ze de intentie uitspreken om samen te werken op het gebied van re-integratie van gedetineerden uit de regio Dordrecht. De samenwerking heeft als doel de recidive in Dordrecht en omgeving te verminderen. Beide partijen vinden het van groot belang dat kwetsbare mensen (weer) volwaardig kunnen meedoen in de samenleving.

 

 

 

 

 

 

 

Sport kan daarbij een belangrijk middel zijn. “Een belangrijke taak van Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) is het opsluiten van mensen die een celstraf opgelegd hebben gekregen, maar zeker zo belangrijk is onze taak om al die mensen voor te bereiden op een geslaagde terugkeer in de maatschappij”, vertelt Karin Winkelman, vestigingsdirecteur van de penitentiaire inrichting (PI) Dordrecht. Lees het hele verhaal vandaag in de  woensdageditie van Dordt Centraal.