Zoeken


preventie & herstelondersteuning

ZwyefjvJIDORDRECHT – In voorbereiding op de werkzaamheden voor de aansluiting A16/N3 start Rijkswaterstaat op donderdag 1 februari met het verwijderen van de bomen en struiken langs de westelijke afrit (bij McDonalds) en de oprit naar de A16 richting Breda. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het moment dat er gestart wordt met de aansluiting A16/N3 komt steeds dichterbij. Half 2018 starten de werkzaamheden en duren tot half 2020. Om deze planning mogelijk te maken moet een aantal werkzaamheden, zoals het kappen van bomen, echter al eerder worden uitgevoerd. Bomenkap mag namelijk alleen in een herfst- en winterperiode gebeuren. Omdat eind 2018 te laat is, gaat Rijkswaterstaat al in februari de bomen en struiken verwijderen. Om de kapwerkzaamheden zo klein mogelijk te houden, wordt alleen de beplanting die echt voor de start van de werkzaamheden weg moet in februari verwijderd. Alle andere beplanting haalt de aannemer op een later moment weg.

 

Meer informatie

Meer informatie over wat er gaat gebeuren voor de aansluiting A16/N3 vindt u op www.rijkswaterstaat.nl/N3. Heeft u vragen over de kap van de bomen en struiken bel dan gratis met de

Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002.