Zoeken


preventie & herstelondersteuning

ZWIJNDRECHT – Woensdagavond zijn drie Roemenen aangehouden in Zwijndrecht. Agenten zagen daar een Duitse auto rijden die nogal slingerde. Op een gegeven moment bleek het Duitse voertuig weer gekeerd te zijn en kwam de auto hen wéér tegemoet rijden. Toen zij het kenteken natrokken in de politiesystemen bleek dat het voertuig als gestolen gesignaleerd stond.

 

 

 

 

 

 

Het voertuig was in oktober 2017 in Duitsland gestolen. Bij het kruispunt Langeweg met de Munikkesteeg reden ze het voertuig klem gereden tussen de rijbaanverhoging en hun dienstwagen. De drie inzittende zijn direct aangehouden. De drie personen in de leeftijd van 20, 21 en 23 jaar, bleken van Roemeense afkomst en zonder verblijfplaats in Nederland te zijn. De verdachten zijn overgedragen aan de recherche die verder onderzoek doet. De auto is in beslag genomen en door Team Transport Rotterdam over gebracht naar de Boezembocht in Rotterdam. ( Foto : Politie Zwijndrecht )