VTC Vuurwerk nog groter!DORDRECHT – De vuurwerkliefhebber kan dit jaar zijn hart ophalen bij het VTC. De collectie is dit jaar nog verder uitgebreid.  Nieuw in de collectie dit jaar zijn de compound-boxen. Dit zijn dozen gevuld met vette, schitterende cakes die al zijn doorverbonden. Je maakt de doos open, steekt één lont aan en je hebt je eigen schitterende vuurwerkshow.

 

 

 

 

 

 

VTC Vuurwerk heeft een grote collectie compound-boxen in het assortiment. Ook in de ZENA collectie vind je dit jaar veel compound-boxen. VTC Vuurwerk is het enige verkooppunt voor ZENA in Dordrecht en omstreken.Ook voor de kleintjes heeft het VTC de collectie kindervuurwerk (categorie 1) sterk uitgebreid. Deze artikelen kunnen nu al gekocht worden en mogen het hele jaar door afgestoken worden.

 

 

 

 

Win een scooter!
In de voorverkoop tot 28 december krijg je weer schitterend gratis vuurwerk bij je bestelling. En bestel je voor minimaal 100 euro in de voorverkoop, dan maak je kans op een gratis scooter ter waarde van 1.500 euro! De verloting is op 28 december. De VTC vuurwerkhal is dagelijks geopend (zie de tijden op vtcvuurwerk.nl). De losse en afhaal verkoopdagen zijn dit jaar 28,29 en 30 december. Zondag 31 december is er landelijk geen vuurwerkverkoop .

 

Webshops met foto’s en filmpjes

Kijk op vtcvuurwerk.nl voor de twee webshops. Hier is het gehele assortiment te vinden, compleet met foto’s en filmpjes. Maak er op 31 december een schitterend feest van met vuurwerk van het VTC!