margret stolk vspDORDRECHT – De VSP Dordrecht heeft vanavond de lijst vastgesteld met de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. In de Brasserie de Schaapskooi werd vanavond de lijst bekend gemaakt onder het toeziend oog van Henk Tazelaar, het boegbeeld van de partij, die aan het einde van deze periode zal stoppen als fractievoorzitter.

 

 

 

 

 

 

 

De lijst wordt aangevoerd door Margret Stolk, die al eerder werd verkozen tot lijsttrekker. “Ik ben trots op de mensen die samen met mij aan de slag gaan om een mooie verkiezingsuitslag te halen. We zitten allemaal vol energie, het werkt heel aanstekelijk!”. Op de lijst staat een gevarieerd aanbod aan kandidaten. “We hebben mensen met verschillende achtergronden en diverse kwaliteiten. Het is waardevol dat al deze mensen hun ervaring en kennis willen verbinden aan de VSP.

“De komende periode ronden we met elkaar het verkiezingsprogramma af. We gaan ervan uit dat eind december alles klaar om naar buiten te brengen zodat duidelijk is waar we als VSP voor staan. Ook maken we de komende weken de plannen af voor onze campagne. In het nieuwe jaar kunnen we dan direct aan het werk om uit te dragen waarom de Dordtenaren op 21 maart op ons moeten stemmen!”, zegt Stolk. “We zijn er voor iedereen, van jong tot oud, maar het accent ligt op de senioren en de meer kwetsbare inwoners van onze stad. Zoals Tazelaar zou zeggen: “De VSP is het beste voor Dordt!”. De Top 10 van de VSP Dordrecht ziet er als volgt uit : 1: Margret Stolk, 2: Irene Koene, 3: Ad van der Gijp, 4: Joost de Bruijn, 5: Youri Vroon, 6: Marianne Hezemans, 7: Jack Wisker, 8 : Ton Sörensen, 9: Leo Stolk en op nummer 10: Erik van Brouwershaven. Voor de gehele lijst kijk dan op : <a href=”http://www.vsp-dordrecht.nl/actueel/”>http://www.vsp-dordrecht.nl/actueel/</a>