Zoeken


preventie & herstelondersteuning

20171110-Drie-verdachten-vast-voor-moord-Ossendrecht-TstolkOSSENDRECHT  – De politie heeft deze week in totaal drie mensen aangehouden in het onderzoek naar de gewelddadige dood op 16 februari 2016 van een bewoner aan de Burgemeester van Gilshof.

 

 

 

 

 

 

 

De 37-jarige man werd destijds ‘s nachts rond 1.30 uur door agenten dood in de woning in Ossendrecht gevonden. Hij bleek doodgeschoten. Ook werd een hennepkwekerij in het huis aangetroffen. Op de zaak werd een team grootschalige opsporing gezet. Het (digitale) buurtonderzoek en het uitgebreide rechercheonderzoek leidde na veel speuren naar een 33-jarige vrouw uit Bergen op Zoom. Ze werd dinsdagmorgen in haar woning aangehouden. Gisterenochtend werden in Nijmegen twee inwoners (33 en 36 jaar) uit deze plaats aangehouden. De politie onderzoekt de betrokkenheid van het drietal en heeft ze voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht, waar ze zijn ingesloten.