Zoeken


preventie & herstelondersteuning

20170308 Artilleriemonument verhuist een stukje Dordrecht Tstolk 001DORDRECHT – Met de herinrichting van het Damplein verhuist het Dubbeldamse artilleriemonument ook een stukje. Vorige week is er een bekisting omheen gemaakt en werd het monument op zijn nieuwe plek gezet.

 

 

 

 

 

 

 

In overleg met en in aanwezigheid van vertegenwoordigers van de Stichting Artilleriemonument Dubbeldam, vertelt secretaris Jaap Boiten. “Niet alleen de nieuwe plaats was belangrijk, maar ook de richting waarin de vuurmond wijst. Wij zijn tevreden over de nieuwe plek, maar hebben wel gevraagd of er nog een beetje groen rondom het monument kan komen, om te voorkomen dat er straks iemand tegenaan rijdt.” Lees meer op : http://dordtcentraal.nl/actueel/artilleriemonument-verhuist-stukje/