20170307 FC Dordrecht gestart met voorbereiding Dordrecht Tstolk 003DORDRECHT-FC Dordrecht heeft zaterdagmiddag de oefenwedstrijd tegen FC Oss met winst afgesloten. Na een 0-2 achterstand bij rust sloegen de Schapenkoppen na de kantwisseling met drie treffers toe.
Kamaci en ex FC Dordrecht speler Joel Thomas scoorden al binnen het halve uur spelen in Zaltbommel op het terrein van Nivo Sparta voor het eveneens in de Jupiler League acterende FC Oss.

Een knap genomen vrije trap van Denis Mahmudov bracht de ploeg van trainer Gérard de Nooijer na rust terug in de wedstrijd. In de slotfase zorgde de van het Haarlemse EDO overgestapte Terence Groothusen met zijn twee doelpunten voor de knappe Dordtse oefenzege. Sai van Wermeskerken kwam niet in actie voor FC Dordrecht.De verdediger is uit de selectie van de Krommedijkclub gezet. Van Wermeskerken wil de Dordtse club verlaten en is volgens trainer Gérard de Nooijer niet voldoende gemotiveerd om zich te focussen op zijn huidige werkgever. Bron : Dordt Centraal